Vase Survey Review

Actually i mula tahu mengenai Vase Survey ni melalui instagram after this survey buat request untuk follow my instagram. Disebabkan i ni memang jenis curious, after i approved, i pun selidik apa Vase Survey ni. Honestly, i mula tertarik untuk join after tengok their website.

Apa yang i boleh share dengan semua after 2 tahun i sertai Vase survey ni adalah :

  • Vase Survey adalah survey yang paling cepat dapat reward.
  • Survey yang paling i percayai.
  • Vase survey tak macam survey lain yang perlu kumpul point ataupun tunggu berbulan-bulan untuk claim. Once dah join the survey, akan terus dapat reward.
  • Cara berurusan hanya melalui email. 
  • Reward duit adalah diantara RM0.50-RM2.00 bagi setiap survey. Hong Leong Bank akan bagi notification melalui email setiap kali ada transaction duit dari Vase Survey.
  • I lebih suka survey yang bagi reward voucher ataupun gift sebab nilai lagi tinggi dari duit. 

Di bawah ni adalah salah satu reward dari Vase Survey. I ada 2 pilihan samaada untuk ambil voucher ataupun terima barangan dari freshcart yang benilai RM30.00. I pilih untuk terima barangan yang bernilai RM30.00 dari Freshcart

13718592_10207962051261589_2259316119166829851_n.jpg

13669735_10207962051821603_7836924828441148316_n.jpg

13707532_10207962053261639_8784434994848059755_n.jpg

 

Bagi yang berminat untuk menyertai Vase Survey, boleh klik di sini untuk daftar : Vase Survey 

The conclusion : Vase Survey ni bukan Scam or Fake, It is real and legit. Don’t worry, if nak kena tipu, 2 tahun lepas i dah kena tipu. Tapi until now, i masih lagi terima reward setiap kali i jawab survey. Survey akan dihantar melalui email. Survey dari Vase ni pula bukan setiap hari you akan dapat. Sometimes once a month je. Itupun depend if you terpilih atau tak. Jadi, tak salah pun if you nak try. 🙂 Okay, until then! 

P/s : Bagi yang nak shopping barang-barang fresh online, boleh order di sini :  Freshcart

 

 

 

 

4 thoughts on “Vase Survey Review

Scroll Up