Author: Hani Mahmud

Jom Tengok Orang Utan Di Pulau Orang Utan, Bukit Merah.

Pernah dengar Pulau Orang Utan tak? Kalau tak pernah, today i nak share sikit mengenai tempat ni. I pun actually baru je berkesempatan untuk ke sini a month ago (ceh, baru…
Read More

I Finally Made A Trip To Batu Caves.

As a local, i have known this place for my whole life but i never did think of making a simple visit to this amazing place. When my boyfriend came…
Read More

Dreamsea Surf Camp Bali : The Most Beautiful Oceanside Stay I’ve Ever Experienced

I found this hotel on Agoda while I was searching for an affordable oceanside hotel. I guess i was lucky at that time because this hotel usually fully booked. Tak banyak pun…
Read More

Bali Trip 2018 : Panduan Ke Nusa Penida, Bali, Indonesia.

In case you haven't heard of it, there are three Nusa Islands located on the Southeast of Bali - Nusa Penida, Nusa Ceningan and Nusa Lembongan. Nusa Penida is the…
Read More

Bali Trip 2018 : Itinerari Percutian Ke Bali, Indonesia

Before my first trip to Bali in 2017, I thought Bali is all about the beaches. I didn't do much research online to plan my Itinerary. I was like "fu**k…
Read More

Bali Trip 2018 : Tips Dan Tempahan Supir Pak Yanto

Hey guys! I baru balik dari Bali a week ago. The earliest plans were to go to Lombok for a few days. From Lombok, we take a flight to Bali…
Read More

Cara Transfer Duit Ke Akaun ASNB Melalui Website Maybank2u Yang Baru.

I rasa semua dah tahu yang Maybank2u sekarang ni berwajah baru. Tapi, website yang lama pun setakat ni masih boleh digunakan. You hanya perlu klik di "Continue to the classic…
Read More

“It Works! Extra Virgin Coconut Oil” Yang Memang Awesome!

Hey guys! today i nak review mengenai produk kecantikan. Review ni tak berbayar hokay. Memang i sendiri yang nak share sebab produk ni sangat bagus dan i want my readers…
Read More

A Birthday Treat At Novotel Phuket Kamala Beach, Thailand

Hey guys! Last weekend on 23rd June i ke Phuket, Thailand to celebrate my birthday. The whole trip was planned by me sampai la bila i informed my boyfriend, dia tak…
Read More

My Favourite Travel Apps

Easy Currency Converter   I dah cuba beberapa currency converter tetapi pada i, app ni yang paling senang dan simple. I've been using this app semenjak i mula travel. Ada…
Read More
Scroll Up