Author: Hani Mahmud

Cara Membayar Bil Utiliti Menggunakan JOMPAY di Maybank2u & CIMBclicks

Hey guys! today i nak kongsikan cara-cara membuat bayaran bil-bil utiliti dengan menggunakan JomPAY di Maybank2u & Cimbclicks. Bagi bank-bank lain tu, i tak sure how, but i'm pretty sure caranya…
Read More

Okay Ke Cinta Jarak Jauh Ni?

Hello there! If you ended up reading this post after a random search on google about cinta jarak jauh or "long distance relationship", I am pretty sure that you need some help…
Read More

Kenapa Pelembap Muka Aiken Produk Yang Harus Dimiliki

Hey guys! I ni jarang nak update post mengenai produk kecantikan unless that produk betul-betul bagus. Benda-benda baik ni i suka nak sebarkan. Biar sama-sama cantik (ceh....cantik ke i?! haha).  Fyi,…
Read More

I’m A Fangirl Of These Tv Series And You Should Too!

Hello guys! I'm so excited to share this post today. Why? actually, I can't explain why. Haha. It's just a fangirl thing. I like to talk about tv series just…
Read More

Cara Mendaftar Dan Mengakses Portal myASNB

Hello guys! Tau tak sekarang ni dah boleh semak baki simpanan Amanah Saham Bumiputera (ASB) secara online? Ya, sekarang ni dah boleh dah. Tak perlu susah-susah nak ke kaunter. Tapi,…
Read More

Cendawan Goreng Kunyit

Hey guys! today i nak share satu lagi resepi yang i selalu masak untuk diri i sendiri iaitu cendawan goreng kunyit.  Hanya perlukan 8 bahan dan sangat mudah untuk disediakan.…
Read More

Cara Tebus TM Rewards

Hey guys! Pernah dengar tentang TM Rewards tak? Kalau tak pernah, okay..tak apa. Today i nak explain sikit mengenai TM Rewards ni dan bagaimana cara untuk menebus TM Rewards yang…
Read More

Cara Customize Deskstop Windows 10

  Hello guys! Gambar di atas adalah screenshot bagi desktop komputer i. Nak customize your desktop macam komputer i ni, tak susah pun. I akan ajar step by step. By…
Read More
Scroll Up