Author: Hani Mahmud

Kenapa Pelembap Muka Aiken Produk Yang Harus Dimiliki

Hey guys! I ni jarang nak update post mengenai produk kecantikan unless that produk betul-betul bagus. Benda-benda baik ni i suka nak sebarkan. Biar sama-sama cantik (ceh....cantik ke i?! haha).  Fyi,…
Read More

I’m A Fangirl Of These Tv Series And You Should Too!

Hello guys! I'm so excited to share this post today. Why? actually, I can't explain why. Haha. It's just a fangirl thing. I like to talk about tv series just…
Read More

Cara Mendaftar Dan Mengakses Portal myASNB

Hello guys! Tau tak sekarang ni dah boleh semak baki simpanan Amanah Saham Bumiputera (ASB) secara online? Ya, sekarang ni dah boleh dah. Tak perlu susah-susah nak ke kaunter. Tapi,…
Read More

Cendawan Goreng Kunyit

Hey guys! today i nak share satu lagi resepi yang i selalu masak untuk diri i sendiri iaitu cendawan goreng kunyit.  Hanya perlukan 8 bahan dan sangat mudah untuk disediakan.…
Read More

Cara Tebus TM Rewards

Hey guys! Pernah dengar tentang TM Rewards tak? Kalau tak pernah, okay..tak apa. Today i nak explain sikit mengenai TM Rewards ni dan bagaimana cara untuk menebus TM Rewards yang…
Read More

Cara Customize Deskstop Windows 10

  Hello guys! Gambar di atas adalah screenshot bagi desktop komputer i. Nak customize your desktop macam komputer i ni, tak susah pun. I akan ajar step by step. By…
Read More

Cara Untuk Create Blog Di WordPress – (Part I)

Hello guys! This post i tulis khas untuk newbie yang baru nak berjinak dalam dunia blogging. Sebelum tu, i nak intro sikit mengenai Wanderhoney blog. I created this blog pada…
Read More

Masalah Rambut Kering? Cuba Ikut Tips Ini.

I ni boleh dikatakan someone yang kerap mewarnakan rambut di sepanjang usia i 20an. Rambut i selalu berubah-ubah warna dari ash green ke merah, dari blonde ke putih, dari light brown…
Read More
Scroll Up