Author: Hani Mahmud

Cendawan Goreng Kunyit

Hey guys! today i nak share satu lagi resepi yang i selalu masak untuk diri i sendiri iaitu cendawan goreng kunyit.  Hanya perlukan 8 bahan dan sangat mudah untuk disediakan.…
Read More

Cara Tebus TM Rewards

Hey guys! Pernah dengar tentang TM Rewards tak? Kalau tak pernah, okay..tak apa. Today i nak explain sikit mengenai TM Rewards ni dan bagaimana cara untuk menebus TM Rewards yang…
Read More

Cara Customize Deskstop Windows 10

  Hello guys! Gambar di atas adalah screenshot bagi desktop komputer i. Nak customize your desktop macam komputer i ni, tak susah pun. I akan ajar step by step. By…
Read More

Cara Untuk Create Blog Di WordPress – (Part I)

Hello guys! This post i tulis khas untuk newbie yang baru nak berjinak dalam dunia blogging. Sebelum tu, i nak intro sikit mengenai Wanderhoney blog. I created this blog pada…
Read More

Masalah Rambut Kering? Cuba Ikut Tips Ini.

I ni boleh dikatakan someone yang kerap mewarnakan rambut di sepanjang usia i 20an. Rambut i selalu berubah-ubah warna dari ash green ke merah, dari blonde ke putih, dari light brown…
Read More

Why I Quit Using Facebook And Instagram

I used to be like every other Gen Y person, living my life through social media. Tiap-tiap hari tak berhenti tengok my news feed tak kira la samaada I di…
Read More

Rahsia Mendapatkan Kulit Yang Lembut Dan Lembap

Hey guys! Dah lama i tak share mengenai tips kecantikan kan?! Actually i banyak tips yang boleh dikongsikan dalam blog i ni, tetapi disebabkan fokus utama Wanderhoney blog adalah lebih…
Read More

Selalu Dapat Mimpi Buruk? Ini Tips Untuk U’olls.

Mimpi buruk bagi orang dewasa adalah perkara biasa. Yang menjadi luar biasa bila u'olls kerap (boleh dikatakan setiap hari) mengalaminya. If you termasuk dalam golongan "luar biasa" ni, don't worry, you're…
Read More

IP Camera : Cara Mudah Dan Jimat Untuk Memantau Aktiviti Di Dalam Rumah

Hey guys! Recently i ada installed IP Camera di ruang tamu rumah i. I buat keputusan untuk install IP Camera ini disebabkan i ingin memantau segala aktiviti di dalam rumah…
Read More
Scroll Up