Category: Fashion & Beauty

Masalah Rambut Kering? Cuba Ikut Tips Ini.

I ni boleh dikatakan someone yang kerap mewarnakan rambut di sepanjang usia i 20an. Rambut i selalu berubah-ubah warna dari ash green ke merah, dari blonde ke putih, dari light brown…
Read More

Rahsia Mendapatkan Kulit Yang Lembut Dan Lembap

Hey guys! Dah lama i tak share mengenai tips kecantikan kan?! Actually i banyak tips yang boleh dikongsikan dalam blog i ni, tetapi disebabkan fokus utama Wanderhoney blog adalah lebih…
Read More

Vaseline Merawat Masalah Kulit Kering

Untuk sesiapa yang mempunyai masalah kulit kering, this is the right article for you to read. Kenapa? Sebab apa yang i nak share ni keberkesanannya adalah 100% berkesan. Tak perlu…
Read More

Apple Cider Vinegar Untuk Kecantikan Rambut

Sebelum i mula pakai Apple Cider Vinegar (ACV) untuk rambut, actually i agak was-was sebab i tak suka dengan bau ACV. Masam. Tetapi, setelah i buat beberapa research online tentang kebaikan ACV…
Read More

50 Etiquette For A Women

Intelligence is sexy, don't play stupid. Never let anyone disturb your composure, deter your accomplishment or destroy your happiness. If you're trapped between your feelings and what other people think…
Read More

Tips Terbaik Untuk Mengurangkan Lemak Di Pipi (Tembam)

I ni pipi tak ada la tembam mana. Tapi disebabkan I nak bentuk muka I jadi 'Vshape', I pun gigih la cuba macam-macam cara. Nasib tak pergi Korea je buat…
Read More

Ubah Penampilan Dalam Waktu Singkat

  Pernah tak bila tengok diri sendiri dekat cermin, terdetik dalam hati nak tukar penampilan ataupun nak nampak lain dari kebiasaan? Okay, berikut adalah tips mudah yang boleh anda follow :   1.…
Read More
Please wait...

Subscribe to Wanderhoney

Want to be notified when my article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.
Scroll Up