Category: Food & Recipes

Cara Mudah Goreng Ikan Pekasam Yang Confirm Sedap!

I'm a BIG FAN of Ikan Pekasam. Kalau balik Ipoh (kampung i), my parents mesti akan belikan i ikan pekasam untuk dibawa balik ke KL. Ye la, macam susah je nak…
Read More

Ayam Teriyaki Tumis

Resepi ni i jumpa di Twitter, tapi i ubah ikut citarasa i sendiri. I suka resepi ni sebab cara penyediaannya yang sangat mudah dan boleh simpan di dalam peti sejuk (tahan la…
Read More

Greek Recipes : Reddish Beef / Beef In Tomato Sauce

Resepi ni adalah satu-satunya resepi Greek yang i belajar semasa i berada di Greece. Memang sedap. Kali pertama rasa i dah jatuh cinta! Sebab tu i belajar. So today i…
Read More
Please wait...

Subscribe to Wanderhoney

Want to be notified when my article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.
Scroll Up