Category: Interests

“It Works! Extra Virgin Coconut Oil” Yang Memang Awesome!

Hey guys! today i nak review mengenai produk kecantikan. Review ni tak berbayar hokay. Memang i sendiri yang nak share sebab produk ni sangat bagus dan i want my readers…
Read More

Resepi Ayam Coca Cola. Wajib Cuba!

"Eh, are you sure? Coca-Cola with Chicken? Seriously". That was my first reaction when i heard about the recipe 3 years ago dari kawan i yang datang bercuti ke Malaysia.…
Read More

Aiken Moisturiser : Produk Pelembap Muka Yang Harus Dimiliki.

Hey guys! I ni jarang nak update post mengenai produk kecantikan unless produk tu betul-betul bagus. Benda-benda baik ni i suka nak sebarkan. Biar sama-sama cantik (ceh...cantik ke i?! haha).  Okay,…
Read More

I’m A Fangirl Of These Tv Series And You Should Too!

Hello guys! I'm so excited to share this post today. Why? actually, I can't explain why. Haha. It's just a fangirl thing. I like to talk about tv series just…
Read More

Cendawan Goreng Kunyit

Hey guys! today i nak share satu lagi resepi yang i selalu masak untuk diri i sendiri iaitu cendawan goreng kunyit.  Hanya perlukan 8 bahan dan sangat mudah untuk disediakan.…
Read More

Masalah Rambut Kering? Cuba Ikut Tips Ini.

I ni boleh dikatakan someone yang kerap mewarnakan rambut di sepanjang usia i 20an. Rambut i selalu berubah-ubah warna dari ash green ke merah, dari blonde ke putih, dari light brown…
Read More

Rahsia Mendapatkan Kulit Yang Lembut Dan Lembap

Hey guys! Dah lama i tak share mengenai tips kecantikan kan?! Actually i banyak tips yang boleh dikongsikan dalam blog i ni, tetapi disebabkan fokus utama Wanderhoney blog adalah lebih…
Read More

Risiko Bercinta Dengan Non-Malay Atau Non-Muslim

Tajuk hari ini adalah berdasarkan dari pengalaman diri i sendiri. If you tertanya-tertanya samaada mudah ke bercinta dengan Non-Malay atau Non-Muslim ni? Jawapan i adalah TIDAK. Bila bercakap mengenai perbezaan Malay…
Read More

Pengalaman Bercinta Dengan Suami Orang

Disebabkan sebelum ni i pernah terjebak dengan "suami orang", i nak share sikit mengenai pengalaman i ni. Bukan apa, sebab i tahu ramai lagi wanita di luar sana yang masih…
Read More

10 Things You Should Never Tolerate In A Relationship

Have you ever felt like you've been settling for less-like you deserve better? Well, you don't have to settle for less than you deserve. Your relationship, wheather it is romantic…
Read More

Long Distance Relationships : What You Need To Know & Expect.

Long-distance relationships (LDRs) are becoming more common, especially among young people. But, many people believe that long-distance relationships are never going to work out. Your family may discourage it, and…
Read More

My Top 14 Travel Movies To Inspire Your Wanderlust

These are my Top 20 Travel Movies that made me want to quit my job, pack my bags and run around the world  : 1. Into The Wild (2007) Based on…
Read More

30 Signs You Are A Grown Up

Have you ever wondered "am I really an adult"? As a 20-something (or even a 30-something), you realize that adulthood is, well, a gradual process. For some, it happens quite quickly.…
Read More

Things To Expect When Dating A Strong, Independent Woman.

People often misinterpret us ; independent woman, for not wanting love or companionship. But, the truth is, we do need a man in our lives and it takes the right type of…
Read More

Ways To Live Life To The Fullest

"Man, because he sacrifices his health in order to make money. Then he sacrifices money to recuperate his health. And then he is so anxious about the future that he does not…
Read More

Nasihat I Untuk Yang Masih Berumur Di Awal 20’an

It was my birthday 2 days ago. Yay! Happy birthday to me, again! To ibu ayah, thank you so much for being the best parents in the world! Walaupun banyak kekurangan, ibu ayah tetap…
Read More

Things You Have To Know If You’re Dating A Highly Sensitive Person

  As a sensitive person, what i can say, being sensitive comes with its own highs and lows. It isn’t all bad. There are even some significant benefits. People say we are…
Read More

What it feels like to be an Introvert.

I love my little world. I get tired just from too much time with people. I feel frustrated when I explain to someone that I need alone time and they responds,…
Read More

What My First Solo Trip Has Taught Me

I was 28 when I took my first solo trip (quite regret I didn't do it sooner). I buat keputusan to travel solo after I tengok balik pencapaian diri I sepanjang…
Read More

Cara Untuk Cepat Teruskan Hidup Selepas Putus Cinta

I ni boleh dikatakan someone yang tidak bernasib baik dalam hubungan cinta (gitu!). Frust teruk beberapa kali jugak la. Bila fikir balik hubungan cinta i sebelum ni yang tak berapa nak menjadi, betapa bersyukurnya…
Read More

5 Honest lessons life has taught me

Each one of us has our own "life story" and our past experiences shape our behaviour & personalities. Life, yep.. she's a bitch. Sometimes can be kind but sometimes stressful as a…
Read More

Lesson I’ve Learned From My Past Relationships

I've been in too many relationships in the past and i'm glad they didn't work out. Like everyone else, the relationship was good at first ; we had an amazing time…
Read More

Masalah Kucing Tak Boleh Kencing

Sebelum i nak share mengenai masalah kencing yang kucing i pernah alami ni, i nak intro sikit. I mula bela kucing i ni dari tahun 2013. I namakan dia Jack.…
Read More
Scroll Up