Carousell App

I mula pakai Carousell App semenjak 12.05.2015. At first i tak berapa aktif pakai this app sebab i tak ada barang pun yang nak dijual. Tapi semenjak i gila travel ni, i jual barang-barang i termasuk barang yang i tak pernah pakai di dalam Carousell. Actually dalam Carousell ni banyak je barang Preloved dan yang paling best kebanyakannya dijual dengan harga yang  sangat murah. Selain itu, you boleh swap barang dengan seller if dia pun agreed untuk swap. Setakat ni, i tak pernah ada masalah untuk berurusan dengan my customer. Alhamdulillah, tak pernah kena tipu. Cara nak berurusan melalui Carousell pun sangatlah senang. If you ada Carousell dan nak tengok barang apa yang i jual (mana taukan kot2 ada yang berkenan di hati), boleh follow my account :

13238868_10207550552094367_5146571641568930508_n

13245461_10207550538814035_5990028820718956212_n
Banyak kategori boleh pilih.
13254118_10207550538174019_8236543844593831071_n
Carousell notifications

13254196_10207550536613980_4143088063365243717_n

 

Until then…

Please wait...

Subscribe to Wanderhoney

Want to be notified when my article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.
Scroll Up