Welcome to wanderhoney

Homepage Articles


Long Distance Relationships : What You Need To Know & Expect.

Long-distance relationships (LDRs) are becoming more common, especially among young people. But, many people believe that long-distance relationships are never going to work out. Your family may discourage it, and some of your best friends may advise you not to take it too seriously, in case you get your heart…

Read More

Greece Part IV : A Quick Travel Guide To Milos Island.

 Everyone who thinks of holidays in Greece would probably think of Mykonos, Santorini or Corfu. Today I will talk to you about an island I truly love and I would like all of you to know about ; Milos Island. Milos is one of those destinations that I can’t really…

Read More

Make Your Travel Adventure Cheaper & Better With These Companies

Most of us actually can afford to travel. Just, lacking of knowledge made us think that travelling only for people with a lot of money. Here i want to share with you guys some of the good companies that can make your travel adventure more cheaper and better. If you know any companies that you want…

Read More

featured content

Travel Planning : Guide Untuk Travel Solo Buat Kali Pertama

Hello guys! I banyak terima email from readers yang nak tahu macam mana i plan my first solo trip. Soalan macam "Selamat tak?" & "Tak takut ke?" soalan yang bosan dah…
Read More

Solo Travel 2018 : Panduan Percutian Ke Hanoi, Vietnam (Part II)

Hey guys! Part I i dah kongsikan beberapa Hanoi travel tips sebagai panduan for you guys yang ada plan untuk bercuti ke Hanoi, Vietnam. If belum baca Part I, boleh…
Read More

Solo Travel 2018 : Panduan Percutian Ke Hanoi, Vietnam (Part I)

Hey guys! I just got back from Hanoi, Vietnam. It was a great trip but I got severely sunburned and while writing this, i actually having fever and both of my…
Read More

Cara Membuat Bayaran Bil Utiliti Menggunakan JOMPAY di Maybank2u

Hey guys! today i nak kongsikan cara-cara membuat bayaran bil-bil utiliti dengan menggunakan JomPAY di Maybank2u. Bagi bank-bank lain tu, i tak sure how, but i'm pretty sure caranya tak jauh…
Read More

Aiken Moisturiser : Produk Pelembap Muka Yang Harus Dimiliki.

Hey guys! I ni jarang nak update post mengenai produk kecantikan unless produk tu betul-betul bagus. Benda-benda baik ni i suka nak sebarkan. Biar sama-sama cantik (ceh....cantik ke i?! haha).  Fyi,…
Read More
Scroll Up