Vase Survey Review

Actually i mula tahu mengenai Vase Survey ni melalui instagram after this survey buat request untuk follow my instagram. Disebabkan i ni memang jenis curious, after i approved, i pun selidik apa Vase Survey ni. Honestly, i mula tertarik untuk join after tengok their website.

Apa yang i boleh share dengan semua after 2 tahun i sertai Vase survey ni adalah :

  • Vase Survey adalah survey yang paling cepat dapat reward.
  • Survey yang paling i percayai.
  • Vase survey tak macam survey lain yang perlu kumpul point ataupun tunggu berbulan-bulan untuk claim. Once dah join the survey, akan terus dapat reward.
  • Cara berurusan hanya melalui email. 
  • Reward duit adalah diantara RM0.50-RM2.00 bagi setiap survey. Hong Leong Bank akan bagi notification melalui email setiap kali ada transaction duit dari Vase Survey.
  • I lebih suka survey yang bagi reward voucher ataupun gift sebab nilai lagi tinggi dari duit. 

Di bawah ni adalah salah satu reward dari Vase Survey. I ada 2 pilihan samaada untuk ambil voucher ataupun terima barangan dari freshcart yang benilai RM30.00. I pilih untuk terima barangan yang bernilai RM30.00 dari Freshcart

13718592_10207962051261589_2259316119166829851_n.jpg

13669735_10207962051821603_7836924828441148316_n.jpg

13707532_10207962053261639_8784434994848059755_n.jpg

 

Bagi yang berminat untuk menyertai Vase Survey, boleh klik di sini untuk daftar : Vase Survey 

The conclusion : Vase Survey ni bukan Scam or Fake, It is real and legit. Don’t worry, if nak kena tipu, 2 tahun lepas i dah kena tipu. Tapi until now, i masih lagi terima reward setiap kali i jawab survey. Survey akan dihantar melalui email. Survey dari Vase ni pula bukan setiap hari you akan dapat. Sometimes once a month je. Itupun depend if you terpilih atau tak. Jadi, tak salah pun if you nak try. 🙂 Okay, until then! 

P/s : Bagi yang nak shopping barang-barang fresh online, boleh order di sini :  Freshcart

 

 

 

 

4 thoughts on “Vase Survey Review

Please wait...

Subscribe to Wanderhoney

Want to be notified when my article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.
Scroll Up