Cara Delete Favourite Accounts Dalam Maybank2u

For those yang masih tertanya-tanya macam mana cara nak delete favourite accounts di dalam Maybank2u, today i nak share step by step how to delete those accounts.

Firstly, you kena sign in ke Account Maybank2u. Then, klik “Accounts & Banking”.

Tengok menu di sebelah kiri dan klik “Transfers”.

Then, scroll sampai ke bawah dan tengok bahagian “Manage my favourite transfers”.

Pilih samada account yang nak di delete adalah 3rd party ataupun Interbank. In my case, i klik “3rd party transfer”.

Senarai favourite accounts akan dipaparkan seperti di bawah. Tick any account yang you nak delete dan klik “Delete”. Then, klik “Confirm” bila senarai nama favourite account untuk di delete dipaparkan.

Setelah selesai, you akan nampak status favourite accounts yang dah di delete tadi seperti di bawah.

Sangat mudah kan? Hope article ni membantu. Until then.. 

 

 

 

Please wait...

Subscribe to Wanderhoney

Want to be notified when my article is published? Enter your email address and name below to be the first to know.
Scroll Up